human logoKiskunhalasi Szakképzési Centrum

Dékáni Árpád Technikum

6400 Kiskunhalas, Kossuth u. 23. | +36-77/421-379

Közelgő események

Események nem találhatóak

Az egyéni versenynek Szolnok volt a házigazdája április 3-4-én. Az intézményünket 8 diák képviselte a 30 fős mezőnyben. Az eredményhirdetés pénteken délelőtt volt, amelyen kiderült, hogy Szalai Máté a 3. helyen végzett, ami történelmi sikernek számít az iskolánkban. Máté ezért 100 többletpontot vihet magával a felvételijéhez.

A többi versenyző is kitett magáért, Szalai János a 12. helyen (50 pont), Molnár Jenő Pèter a 13. helyen (50 pont), Szili Nóra a 17. helyen ( 50 pont), Vajda Vivien a 20. helyen (50 pont), Sulyok Stefanie a 21. helyen (25 pont), Pintèr Krisztián a 23. helyen (25 pont), míg Dobos Noèmi a 24. helyen (25pont) zárta a rangos versengést.

Az átalakított rendészeti versenyrendszer sem akadályozta meg a Kiskunhalasi Humán Szakképzési Centrum csapatát, hogy bejusson az országos döntőbe. Ennek helyszíne Miskolc március 31-01 volt, ahol húsz iskola mérte össze tudását, felkészültségét. Az iskolánk ismét remekelt és a Bács-Kiskun megyében a legjobbnak bizonyult, összesítésben pedig a tizedik helyet szerezte meg, amely kiváló teljesítményt takar. A csapatban Szalai János, Szalai Mátè, Sutka Dávid, Juhász Martin, Molnár Pèter kapott helyet.

- Mindenkire, helyezéstől függetlenül nagyon-nagyon büszke vagyok. Az ország legjobb diákjai között vagytok rendèszetből!. Köszönöm mindenkinek, az iskolámnak, kollègáimnak a segítséget, akik ehhez a fantasztikus eredményhez hozzájárultak. De legfőképpen a diákoknak a sok tanulást, ès a jó hozzáállást - mondta Vezdán Csaba, a rendészeti-közszolgálati szakmacsoport vezetője.

Iskolaújság megtekintése (PDF)

Megtekint

Kapcsolódó oldalak

hatartalanul 

EEK logó részletekkel 

ikk 

Támogatóink

m style logo 

felegyhazitej logo bg 

primor logo bg