human logoKiskunhalasi Szakképzési Centrum

Dékáni Árpád Technikum

6400 Kiskunhalas, Kossuth u. 23. | +36-77/421-379

Közelgő események

Események nem találhatóak
Név   Tantárgy   E-mail
Ádám-Nagy Rita   Kereskedelmi szaktantárgyak   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Bán Judit   Angol nyelv, pszichológia   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Bátory Gábor   Testnevelés   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Becze Györgyi   Magyar-kommunikáció   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Benke Mariann   Angol nyelv   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Bertáné Kiss Anett   Ápolástan, Egészségügyi alapismeretek   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Brassóné Szalisznyó Csilla   Biológia-egészségtan, kémia   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Czagányné Pásztor Anikó   Magyar nyelv és irodalom, gyakorlatos színész (filmszínész) ismeretek szakmai tantárgyai, ügyfélszolgálati kommunikáció   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Császár Edit   Matematika   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Dabis Henrik   Biológia, Egészségtan, Földrajz   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Domonkos Ibolya   Magyar nyelv és irodalom   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Dr. Komáromi Szilárd   Történelem,  szakmai jogi ismeretek   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Dr. Kósa Éva   Egészségügyi ismeretek, ápoló-szociális, kisgyermek gondozó képzés tantárgyai  

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Dr. Matinov Tiborné   Testnevelés   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Dr. Vojcsek Hajnalka   Magyar nyelv és irodalom, jog   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Farkas Tímea   Informatika   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Gál-Perjési Katalin   Szépészet szakmai tanár    
Gyevi Andrea   Matematika   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Hachbold Helga Rita   Magyar nyelv és irodalom   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Hajdú Ildikó   Szépészet szakmai tanár    
Háló Katalin   Angol nyelv, mentor tanár   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Jekő Hedvig   Testnevelés, egészségügyi alapismeretek   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kindl Attila   Testnevelés   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kothenc Ádám   Angol nyelv   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kovács Attila   Testnevelés   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kőrösi Beáta   Német nyelv    
Misalekné Zsigó Katalin   Matematika    
Molnár Nándor   Ápoláslélektan, Egészségügyi alapismeretek   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Némethné Lehoczki Edit   Magyar nyelv, Magyar irodalom, német   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Novák László   Közlekedési ismeretek és közlekedési szakmacsoport szakmai tantárgyai   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Oszlánczi Károlyné   Egészségügyi ismeretek, ápoló-szociális, kisgyermek gondozó képzés tantárgyai   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Pálmai Rafaella   Angol nyelv, Német nyelv    
Simon Ilona   Szociális szaktantárgyak   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Soltiné Kubics Tünde   Egészségügyi ismeretek, ápoló-szociális, kisgyermek gondozó képzés tantárgyai   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Somosköviné Németh Ildikó   Egészségügyi ismeretek, ápoló-szociális, kisgyermek gondozó képzés tantárgyai   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Szabó Géza   Informatika   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Taupertné Dr. Janosütz Anna Julianna   Földrajz, Történelem, közlekedésföldrajz   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tóth József   Német nyelv   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Törőcsik Dávid   Közszolgálati szakmacsoport szaktantárgyai, jog, ügykezelési ismeretek, magánbiztonság és vagyonvédelem    
Vezdán Csaba   Közszolgálati szakmacsoport szaktantárgyai, jog   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Visnyei Ágnes   Egészségügyi ismeretek, ápoló-szociális, kisgyermek gondozó képzés tantárgyai   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Zelenai Károly   Egészségügyi ismeretek, ápoló-szociális, kisgyermek gondozó képzés tantárgyai    

 

Iskolaújság megtekintése (PDF)

Megtekint

Kapcsolódó oldalak

hatartalanul 

EEK logó részletekkel 

ikk 

Támogatóink

m style logo 

felegyhazitej logo bg 

primor logo bg